Suveniruri parfumate inspirate de Brâncuși

Odorizante din ceară inspirate din sculpturile lui Brâncuși. E ideea unei tinere din Târgu Jiu care și-a mai pus amprenta asupra unor proiecte inedite și a ajuns, astfel, să promoveze orașul lui Brâncuși pe plan național. 

Ana Neagu, cea care a creat colțul de basm în jurul lavandei, marea ei pasiune, mai vine acum cu o idee: suveniruri parfumate inspirate din operele lui Brâncuși. 

"De câțiva ani mă tot presa un gand. 

Sa fac ceva, un suvenir, doua, trei, ceva cu inspiratie de la domnul Brâncuși, in genul odorizantelor de ceara parfumate pentru dressing, pe care cred ca multi le stiti deja. Si ca tot se apropie ziua dânsului, m-am urnit eu zilele trecute sa fac o matrita a unui model de pe poarta sărutului. Mai exact acest model.

Nu doream ceva încărcat, ceva simplu, semnificativ, de pe Poartă, doar ca ce iese in forma asta simplă nu ma mai duce cu gandul la Brâncuși. E parfumata cu flori de tei piesa", e mesajul Anei pe pagina ei de Facebook, unde a atașat și câteva fotografii cu primele încercări care au atras deja și primele reacții pozitive.

Galerie foto


Vizualizări: 1,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: