Medic nou la Spitalul din Târgu Cărbunești

Într-o perioadă în care unitățile medicale din județul Gorj se confruntă cu o lipsă acută de specialiști, Spitalul din Târgu Cărbunești și-a mărit echipa cu încă un medic ortoped. Colegii săi i-au urat „Bun venit” prin intermediul unui mesaj postat pe pe Facebook.

Noul medic se numește Andrei Voiculescu și a mai profesat în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara.

„Medicii din cadrul Compartimentului Ortopedie al Spitalului de Urgență Tg. Carbunesti ( Ivan Alexandru , Vasiloiu Codruț, Edi Smaranda Cris Cristina Andrei Voiculescu ), dispun de experientă vastă în gestionarea cazurilor chirurgicale și non-chirurgicale.
Managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, Medicul Chirurg Sorin-Florin Mehedintu a dovedit, încă o dată, standardele unui management calitativ și datorită implicării sale, azi, eu, in calitate de medic coordonator/șef al C.Ortopedie, doresc sa ii urez "Bun-venit!" noului coleg, Medicul Ortoped Voiculescu Andrei, care aduce cu sine experiența activității desfășurate în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și îi mulțumesc pentru colaborarea din ultimii 9 ani, Medicului Ortoped Valentin Dascălu .
Rezolvarea problemelor medicale reprezintă prioritatea noastră și ii asigurăm pe pacienții noștri de servicii medicale de înaltă calitate, oferite cu profesionalism și empatie”, este mesajul transmis de Alexandru Ivan, șeful  Compartimentului Ortopedie al Spitalului de Urgenţă Târgu-Cărbunești.

Vizualizări: 2,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: