Ce spune deputatul Radu Miruță despre faptul ca socrul său este implicat în rețeaua de pensionări ilegale

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis că unul dintre medicii anchetați în dosarul pensionărilor fictive este socrul deputatului Radu Miruță, medicul oftalmolog Tiberiu Golu.

În această dimineață, a apărut în presa locală informația potrivit căreia s-ar fi găsit bani în cadrul perchezițiilor făcute la medicul oftalmolog.

Miruță spune că este vorba despre un alt medic, dar și că cei găsiți vinovați trebuie să răspundă în fața legii,

”Am văzut și eu în această dimineață tot felul de variante. M-am interesat și eu cu privire la situația care poate fi asociată cu un membru colateral al familiei, socrul meu. Din informațiile pe care eu le-am văzut, diferite de cele puse în spațiul public, nu a fost găsită o sumă de bani în cazul acestei persoane, ci în cazul unui alt medic. Înțeleg că articolele de dimineață ar fi fost modificate în urma informațiilor de la Parchet. La nivel uman, pentru persoanele care sunt în situația asta, pot să am o empatie și pot să înțeleg. Pe de altă parte, eu, Radu Miruță, răspund pentru ce fac eu și pentru ce fac copiii pe care îi cresc eu. Eu nu pot să răspund pentru ce fac alți oameni. Rămân absolut la fel de vehement cu privire la cei care nu respectă legea. Deocamdată înțeleg că nu sunt foarte multe alte informații. Este o anchetă în curs care o să își urmeze desfășurarea ei si cine va fi găsit, să plătească, însă haide să nu fie foarte mult asociate niște lucruri care nu sunt adevărate. Fusese de dimineață o dezinformare, atâta timp cât și entitatea de presă în care a apărut articolul a actualizat. Scriau că a fost găsit cu zeci de mii de euro, în condițiile în care Parchetul spune că l-a percheziționat și nu a găsit absolut nimic. Despre restul faptelor, să plătească cine va fi găsit vinovat", a spus deputatul la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: