Șumudică nu mai vine în Oltenia. Nici Prunea!

Se pare că Adrian Mititelu l-a înfuriat pe Marius Șumudică, la negocierile finale astfel că tehnicianul curtat de olteni nu mai ajunge în Bănie. Nici președintele agreat de acesta. Florin Prunea, nu va mai ajunge la FCU Craiova.

Fostul antrenor al Astrei Giurgiu și al CFR-ului ar fi trebuit să ajungă în Bănie, împreună cu Florin Prunea, dar venirea celor doi nu s-a mai produs. Clauzele din contract au stat la baza neînțelegerilor dintre tehnician și patronul oltenilor.

Inițial, Șumudică a avut un acord verbal cu patronul echipei, Adrian Mititelu, care a căzut, însă, duminică, în momentul în care antrenorul i-a trimis înapoi draftul de contract, primit cu o zi în urmă. Contractul ar fi fost schimbat, în legătură cu anumite aspecte, lucru care l-a enervat pe Adrian Mititelu. Marius Șumudică susține că schimbările au venit în urma unei consultări cu avocatul său, care a considerat că acesta ar fi cel mai bun mod de a aborda situația. Conducătorul formației din Bănie i-a dat o replică tehnicianului, ulterior căreia negocierile pentru instalarea acestuia au căzut. „Eu am discutat cu tine, nu cu avocații”, a transmis Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Patronul oltenilor i-a cerut acestuia să o ducă pe FC U Craiova în primele 8 echipe ale Superligii, până la data de 1 martie 2024. Aceasta este clauza contractuală care a blocat venirea lui Marius Șumudică pe banca oltenilor, deoarece, în cazul în care performanța nu ar fi fost atinsă, antrenorul ar fi putut să fie demis, cu obligația de a-i fi plătite salariile la zi, fără a primi însă și alte compensații.

În cazul în care s-ar fi întâmplat acest lucru, Șumudică dorea să primească toate salariile prevăzute de înțelegere, până în vara anului 2025. Mititelu nu a fost de acord, nedorind să plătească acele sume, în cazul în care Șumudică ar fi plecat și nu ar fi atins nici obiectivele echipei.

Pentru olteni, lucrurile nu stau prea bine, din punct de vedere sportiv. FC U Craiova a pierdut, acasă, contra lui Rapid, cu scorul de 3-5, în etapa cu numărul șapte din Superliga.

Urmează meciul de acasă, din weekend-ul viitor, contra celor de la Farul Constanța, echipă pregătită de Gică Hagi. Pe data de 16 septembrie, fotbaliștii din Bănie se deplasează la București, pentru un duel împotriva lui Dinamo.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: