FCU Craiova aduce antrenor principal și președinte

Marius Șumudică va fi noul antrenor al FCU Craiova, anunțul fiind făcut chiar de tehnician. Acesta va veni în Bănie împreună cu noul președinte al clubului oltean, Florin Prunea. 

În proporție de 95 la sută, noul antrenor al celor de la FC U Craiova, este Marius Șumudică iar acordul la care s-a ajuns a fost anunțat chiar de către antrenor.

„M-am înțeles cu cei de acolo. Ca să fiu sincer, sunt deja câteva zile de când mi-am dat acordul de principiu. Mă bucur că vine și Florin Prunea președinte, eu unul am fost încântat de această decizie. Acum purtăm ultimele discuții și, cel mai probabil, voi semna”, a spus Marius Șumudică pentru ProSport.

Adiță Mititelu este cel care a insistat pe lângă tatăl său pentru a-l aduce pe Șumudică, unul dintre cei mai importanți antrenori români ai ultimului deceniu.

Prima cerință a tehnicianului a fost să lucreze cu un președinte de top, iar alesul lui Marius Șumudică a fost Florin Prunea. Sursele ProSport susțin că antrenorul e cel care l-a propus pe noul șef din Bănie familiei Mititelu.

Venirea lui Marius Șumudică la FC U Craiova este cea mai spectaculoasă mutare a acestei veri, coroborată și cu numirea lui Florin Prunea în funcția de președinte. În acest context, FC U Craiova, care mai are și câteva zile pentru a face ceva transferuri pentru a întări lotul, devine o candidate serioasă la play-off.

Marius Șumudică rămăsese liber de contract pe 30 iunie 2023 după ce a fost dat afară de la Al Raed, echipă pe care o preluase pe 1 iulie 2022. 

Vizualizări: 1,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: