Meci cu opt goluri în Liga 1: „Vreau să nu mai fie scoruri care te omoară de pe bancă!”

FC U Craiova – Rapid s-a încheiat cu scorul de 3-5, în runda a șaptea din Liga 1. Gorjeanul Dan Vasilică, antrenorul interimar al grupării din Bănie, a tras câteva concluzii extrem de dure după acest meci în care echipa sa a încasat cinci goluri.

FC U Craiova, care l-a demis recent pe Nicolae Dică, a bifat o nouă înfrângere în Liga 1, de această dată una destul de dură, echipa olteană primind cinci goluri.

După eșecul din meciul cu Rapid, scor 3-5, Dan Vasilică le-a reproșat jucătorilor săi că primesc goluri mult prea ușor.

„Ne cerem scuze pentru rezultat. Se pare că nu am reușit să remediem problemele pe care le avem. Jucăm foarte deschis, dar nu suntem omogeni. Ne fură de multe ori faza ofensivă și nu reușim să ne repliem. Am încercat să îi surprindem, am marcat, dar lacunele și-au spus cuvântul. Primim goluri foarte ușor.

Cred că meseria de antrenor, în cazul de față de antrenor interimar, presupune să treci prin asemenea momente. Face parte din bagajul unui antrenor. Nu pot să le răspund celor care mă contestă. Ei pun suflet și vor să vadă spectacol în favoarea lor. Am făcut spectacol doar pentru adversari.

Ar fi simplu să nu mai primim. Se lucrează la asta. Jucătorii sunt foarte profesioniști. Mi-aș dori să marcăm, dar să nu primim. Vreau să nu mai fie scoruri care te omoară de pe bancă!”, a declarat Dan Vasilică la finalul meciului.

În etapa anterioară de campionat, formația olteană a pierdut cu Petrolul Ploiești, scor 3-4.

Vizualizări: 1,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: