CSM Târgu Jiu luptă în careul de ași al Ligii Florilor!

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul în noul sezon handbalistic din România  și o va face în stil mare, cu cea mai titrată echipă a Ligii Florilor. Chiar dacă nu sunt cotate cu șanse în Supercupă, gorjencele vor să dea o replică bună celor de la CSM București.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș va participa, în premieră, la Turneul Final 4-Supercupa României. Competiția se va desfășura pe 26 și 27 august, la Pitești. 

Sâmbătă, 26 august, în prima semifinală a turneului, de la ora 15.00, CSM Târgu Jiu se va duela cu echipa campioană a României și câștigătoarea Cupei României din acest an, CSM București. 

Gorjencele anunță că merg la Pitești să pună probleme echipei campioane. ”Ştim că este o competiție grea, dar mergem să luptăm. Clar, echipele cu care ne confruntăm sunt mult mai bine cotate decât noi, însă, cum am reușit sezonul trecut să producem surpriza, încercăm și acum să dăm tot ce este mai bun și, de ce nu, să facem o figură bună”, a declarat centrul grupării gorjene, Alexandra Gavrilă, înainte de plecarea spre Pitești.

Supercupa României la handbal feminin se va disputa, în premieră, în format Final 4, la Pitești Arena, în zilele de 26-27 august, chiar înainte de startul întrecerii interne Liga Florilor. 

La startul competiției se vor alinia CSM Târgu Jiu, CSM București, Rapid București și Dunărea Brăila.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: