Probleme pentru Gilortul la debutul în noul sezon

Gilortul Târgu Cărbunești debutează în acest weekend în noul sezon de Liga 3. Înaintea primului meci gorjenii au unele probleme de lot pe care antrenorul Mario Găman speră să le poată depăși.

Antrenorul Mario Găman are unele probleme în alcătuirea unsprezecelui de start împotriva bănățenilor cu care va juca în prima etapă, au anunțat gorjenii. Tehnicianul consideră că seria va fi una destul de dificilă. „Da, ne apropiem cu pași repezi de începutul unui nou sezon. Suntem într-o grupă dificilă, din punctul meu de vedere cea mai echilibrată serie din toate cele 10, cu echipe stabile din punct de vedere financiar, echipe care au făcut transferuri notabile, deci va fi un an dificil și orice punct sau puncte câștigate vor conta foarte mult în economia clasamentului.    Noi venim după o perioadă grea, cu antrenamente dificile. Nu sunt mulțumit de faptul că o parte din jucătorii importanți au avut probleme cu accidentările și nu au avut continuitate în pregătire și asta mă îngrijorează foarte mult. La capitolul juniori suferim foarte mult, dar eu am încredere în acest nucleu de jucători și în acest grup unit că ne vom ridica la nivelul celorlalte echipe din serie și că vom face din nou lucruri mărețe!”, a spus Găman înaintea meciului cu echipa din Ghiroda.

Acesta nu se așteaptă la un meci ușor: „Ne așteaptă o partidă dificilă în compania celor de la Ghiroda, o echipă foarte puternică, cu jucători cu experiență mare, cu un antrenor foarte bun, o echipă care joacă fotbal. Cred că va fi o partidă disputată și că echipa care va fi mai inspirată va câstiga.

Așteptăm lumea la stadion. Sunt fericit că și galeria va fi lângă noi, deci sunt toate premisele ca băieții noștri să facă o partidă bună”.

Gilortul joacă în prima etapă cu timișenii de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, și va deschide etapa 1 din seria 7. 

Vizualizări: 1,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: