Meci din Liga 1 amânat în ultimul moment de LPF!

Meciul dintre Poli Iași și Sepsi OSK din etapa programată în acest weekend a fost amânat de LPF. Deși s-a discutat de o amânare a jocului Farul - Universitatea Craiova, acesta se va disputa conform programului.

După lungi negocieri, partida dintre Poli Iași și Sepsi OSK din etapa a 7-a din Superliga a fost amânată de LPF.

Sepsi OSK și Farul Constanța sunt echipele care au solicitat ca meciurile din etapa a 7-a să fie amânate pentru a avea timp să se pregătească de returul din play-off-ul Conference League, însă doar formația din Sfântu Gheorghe beneficiază de o decizie favorabilă.

Sepsi OSK are mai mult timp să pregătească meciul retur cu Bodo/ Glimt care va avea loc în Norvergia, în schimb Farul Constanța va trebui să dea piept cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 2 din Superliga, înaintea returului cu HJK Helsinki.

„Liga Profesionistă de Fotbal,  în virtutea articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), privind „Reprogramarea unui joc oficial”, a hotărât, prin decizia Departamentului de Competiții, amânarea meciului Poli Iași – SEPSI OSK Sfântu Gheorghe, programat inițial să se dispute duminică 27 august 2023, și reprogramarea sa pentru data de 19 octombrie 2023. 

Meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 27 august, de la ora 21.30, așa cum s-a stabilit inițial”, anunță site-ul oficial al LPF.

Chiar dacă Poli Iași și-a dat acceptul ca meciul cu Sepsi OSK să fie amânat, Cornel Șfaițer a răbufnit după ce a aflat că partida nu se mai joacă deoarece se aștepta la o decizie mai rapidă.

Farul Constanța – Universitatea Craiova se joacă duminică, 27 august, ora 21.30, în etapa a 7-a din Superliga, la Ovidiu.

Vizualizări: 3,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: