Debut cu stângul pentru Gilortul Cărbunești în noul sezon

Gorjenii de la Gilortul nu au început prea bine noul sezon, fiind învinși acasă în chiar prima etapă. Formația cunoscută ca fiind greu de învins pe terenul propriu a făcut primul pas greșit în debutul noului sezon fiind învinsă de timișenii de la Ghiroda.

Dacă sezonul trecut Gilortul a fost imbatabilă pe teren propriu, de această dată, la debutul în noul sezon, echipa din Cărbunești a făcut primul pas greșit pe teren propriu, cedând în fața timișenilor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, scor 1-2.

E adevărat că Gilortul are o echipă în reconstrucție, la care s-au făcut multe transferuri pe ultima sută de metri, și are nevoie de o perioadă de omogenizare a lotului. 

Nici oaspeții nu au fost un adversar comod, și au dovedit că sunt o echipă puternică și că nu întâmplător au terminat pe podium în sezonul trecut, într-o serie foarte grea. 

„Gîlcescu și Pop au ratat șansa de a deschide scorul în debutul meciului. Săulescu (12’) putea schimba istoria meciului dacă, din careu, singur cu portarul, reușea să înscrie. La jumătatea primei reprize talentatul jucător al oaspeților, Dan Buțu (2008), plecat de la limita offside-ului, deschide scorul cu un șut din careu, pe lângă Iuțalîm. Pe fondul unui joc mai consistent, în minul 44 oaspeții majorează diferența prin Răzvan Trandu care transformă penalty-ul acordat de centralul Pavel. Partea secundă a fost la discreția elevilor lui Mario Găman, oaspeții rezumându-se să destrame acțiunile echipei noastre și să tragă de timp. Gîlcescu (2) și Habet ratează ocazii uriașe pentru Gilortul. Forcing-ul din finalul partidei dă roade în minutul 89. Acțiunea lui Dănăricu se soldează cu un șut în bară iar Andrei Meliță, pe fază, trimite în plasa porții apărate de Mosoarcă”, se arată în cronica acestui meci, pe pagina oficială a celor de la Gilortul.

Astfel, gorjenii au părăsit terenul învinși, după un joc în care egalul ar fi fost rezultatul echitabil.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: