Încă o remiză pentru ACS Viitorul

ACS Viitorul Târgu Jiu a ajuns la cea de-a treia remiză după meciul cu CSC Dumbrăvița. Primul meci disputat de Dumbrăvița pe terenul de la Ghiroda s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

ACS Viitorul Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat la Ghiroda cu CSC Dumbrăvița, în etapa a 4-a a Ligii 2, aceasta fiind a treia remiză pentru echipa pregătită de timișoreanul Călin Cojocaru, în primele patru etape.

CSC Dumbrăvița a început mai bine jocul, cu gol marcat, dar a terminat jocul la egalitate, scor 1-1. A fost primul meci de acasă al Dumbrăviței disputat la Ghiroda, unde timișenii s-au mutat din pricina problemelor cu propriul teren.

„Gazdele au trimis în careu, de unde, nemarcat, Costel Zurbagiu a marcat cu capul după primele minute de joc. Oaspeții au avut din minutul 13 un jucător accidentat. Davide Jozic a avut capul spart după o ciocnire cu un adversar. Jucătorul a evoluat cu capul bandat la 41 de grade, pentru ca la pauză să i se facă foarte rău și să fie trimis la spital. Având 1-0 pe tabelă, CSC Dumbrăvița a avut o ocazie prin Ghinescu. Ulterior, gazdele au devenit tot mai periculoase iar portarul Trifon l-a agățat pe Popa la o fază la care oltenii au fost periculoși. S-a acordat penalty, iar Denis Brînzan a transformat”, se arată în cronica meciului prezentată de liga2.ro. 

Meciul a avut un final cu tensiuni, și era vizibil că fiecare echipă și-ar fi dorit să dea golul victoriei.

Pe final de meci ex-polistul Tiihonen, acum la ACS Viitorul, l-a scuipat din plin pe Martinov. „Arbitrul Sorin Vădana nu a avut nicio reacție, așa cum nu a avut nici rezerva Mircea Salomir, fiul mult mai celebrului Marian, nu a observat că Florin Macavei, netrecut pe raportul Dumbrăviței, s-a așezat pe bancă la un moment dat în repriza a doua. De obicei, el este delegat la meciuri, dar o replică pe care i-a dat Cosmin Stan la Reșița l-a făcut să ia decizia să nu stea pe bancă de la început de meci”, mai scrie liga2.ro în cronica acestui meci.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: