CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din Supercupă în fața echipei campioane

Aflată în premieră în Supercupa României, CSM Târgu Jiu a dat peste cea mai bună echipă din România, CSM București. În prima semifinală a Turneului 4 Supercupa României, CSM Târgu Jiu nu a reușit să se impună în fața echipei campioane. 

CSM București a obținut o victorie clară în meciul cu CSM Târgu Jiu, scor 34-18, la pauză 14-7. Cea mai bună marcatoare a grupării gorjene a fost extrema Simone Bohme. Daneza a reușit 4 goluri în poarta bucureștencelor. 

Cristina Neagu a deschis tabela din arena piteșteană, dar CSM Târgu Jiu a dat imediat replica prin Alexandra Gavrilă, scor 1-1, în debutul meciului. 

Scorul partidei din semifinalele Final Four-ului Supercupei României, care se desfășoară la Pitești, a fost deschis de chiar sărbătorita zilei, Cristina Neagu a împlinit sâmbătă 35 de ani. Ea a revenit în echipă după o problemă la gleznă și a înscris trei goluri în prima repriză. 

Adi Vasile le are în echipă începând cu acest sezon pe extrema stânga Jennifer Gutierrez, pe interul dreapta Laura Flippes, pe interul dreapta Monika Kobylinska, pe extrema dreapta Zeljka Nikolic și pe pivotul Vilde Ingstad. 

Scorul pauzei a fost 14-7, iar în partea a doua tot CSM București a controlat ostilitățile chiar dacă adversara a avut un început bun, marcând patru goluri și apropiindu-se la cinci goluri, 16-11 în minutul 35. Apoi a urmat o perioadă de secetă de paisprezece minute, aceasta fiind întreruptă de Sabine Klimek, care a făcut ca scorul să arate 26-12 în minutul 39. Scorul finala a fost 34-18, cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București fiind Crina Pintea cu șase goluri. Astfel, "tigroaicele" își vor apăra trofeul cucerit în 2022, urmând să joace finala cu Rapid.

Duminică, de la ora 17:30, CSM Târgu Jiu va juca în finala mică împotriva celor de la Dunărea Brăila.

CSM Târgu Jiu – CSM București 18-34(7-14)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ştefania Chiriţă, Oana Bucă, Alexandra Maria Gavrilă 2g, Angela Puşcaș 1g, Aura Teodora Popescu, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 4g, Mirabela Coteț 1g, Andreea Chiricuță 1g, Laura Moldovan 2g, Sabrina Lazea, Florența Ilie 2g, Ana Cătălina Ciolan, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: