Spitalul din Bumbești face angajări

Spitalul Orășenesc „dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești Jiu  organizează un concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist în cadrul compartimentului de Pediatrie. Candidații interesați sunt invitați să își depună dosarele până la data de 1 august, ora 14.00.

Pentru a participa la concurs, este necesar ca doritorii să îndeplinească următoarele criterii: să aibă cel puțin 6 luni vechime în specialitate și să prezinte diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentă, alături de adeverința care să ateste promovarea examenului de debutant. De asemenea, sunt eligibili să aplice și absolvenții de studii superioare cu diplomă de licență în asistență medicală.

Procesul de selecție va consta în trei etape succesive: selecția de dosare pe 2 august, proba scrisă pe 9 august și interviul pe 13 august, toate desfășurate la sediul spitalului.

Pentru informații suplimentare și pentru detalii despre modalitatea de înscriere, cei interesați sunt invitați să contacteze Spitalul Orășenesc „dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu.
 
 

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: