Sediu Petrom transformat în centru de zi. Primar: Și eu voi fi beneficiar

Autoritățile locale din comuna gorjeană Stoina au preluat în urmă cu câțiva ani un sediu Petrom, care a intrat în reabilitare. Aici va funcționa în următorii ani un centru multifuncțional de zi pentru vârstnicii din localitate.

Investiția care se face aici se ridică la 4.700.000 de lei, iar primarul din localitate consideră că realizarea acestui centru multifuncțional este un mare avantaj pentru bătrânii comunității și în viitor și pentru el.

"Sediul Petrom va fi transformat într-un centru multifuncțional de zi pentru vârstnici. Eu am prins aici și biblioteca din comună, va fi și serviciul social, și asistentul comunitar. Sunt mulți beneficiari ai acestei investiții în localitate. În 15 ani cred că o să mă pot bucura și eu de această investiție. Eu am fost plecat în străinătate și am văzut aceste centre în Italia și sunt bine venite în comunitate", a spus primarul din comuna Stoina, Laurențiu Anghel.

Principalul scop al serviciului social “Centrul de zi pentru asistență și recuperare” din cadrul Centrului social multifunctional adresat persoanelor vârstnice este de îmbunătăţire a calităţii vieţii beneficiarilor şi prevenirea instituţionalizării acestora prin dezvoltarea de servicii sociale alternative.
 

Vizualizări: 1,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: