Ședință la CJ Gorj pentru problema cu apa în Baia de Fier

foto: Facebook, din postările localnicilor

Problema localnicilor din Baia de Fier, unde nu este apă, dar Aparegio forțează semnarea de contracte și emite facturi, este marți pe masa Consiliului Județean Gorj. Demersurile sunt susținute de Asociația Comunitară Baia de Fier și Organizația Patronală Turism în Oltenia Montană.

Fondator al acestor asociații este consilierul județean Mihai Olaru. Olaru a ridicat de mai multe ori problema apei din comuna de sub munte. Baia de Fier este prima localitate din Gorj ca număr de turiști, fiind aproape de Rânca și Transalpina, însă problemele cu apa cauzează pagube localnicilor, dar și proprietarilor de afaceri în turism.

Sunt organizați într-o asociație și proprietarii de pensiuni din zonă, Organizația Patronală Turism în Oltenia Montană, având în vedere că turismul este o sursă importantă pentru economia locală.

Ședința la care au fost convocați și directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, precum și primarul din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu, urmează să înceapă la Consiliul Județean Gorj, fiind prezidată de președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu.

Aceștia cer Consiliului Județean Gorj, ca acționar majoritar al Aparegio, să găsească soluții pentru locuitorii din Baia de Fier.

Vizualizări: 1,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: