Ce trebuie să adaugi în apa în care fierbi porumbul! 

Porumbul este delicatesa verii, fie el copt sau fiert, iar în această perioadă se găsește deja în piețe. Ca porumbul fiert să iasă cât mai delicios posibil trebuie să adaugi un ingredient secret în apă. 

Cu toții știm că trebuie să punem sare în apa în care fierbem porumbul. Nu este un lucru rău, deoarece îi va da mult mai mult gust dar data viitoare puneți zahăr în loc de sare.

În cazul ouălor, de exemplu, sarea pusă în apă ajută la prevenirea crăpării cojii de ou și scurgerea conținutului acestora. Când vine vorba despre porumb, sarea adăugată în apă nu este recomandată de toată lumea, deoarece întărește și mai mult boabele de porumb.

În schimb, dacă puneți o linguriță de zahăr în apa în care fierbe porumbul, acesta va fi mult mai dulce. Prin urmare, dacă îți dorești un porumb mai dulce și mai delicios, adaugă puțin zahăr în loc de sare.

Vizualizări: 9,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: