Se caută soluții pentru Direcția Publică Motru. Primarul, dispus să preia conducerea!

În această dimineață, primarul din Motru a convocat toți reprezentanții Direcției Publice Motru pentru a găsi soluții ca unitatea să funcționeze în continuare, în contextul în care mandatul directorului a expirat ieri, iar direcției riscă să-i fie blocate conturile. Cosmin Morega este dispus să recurgă la toate posibilitățile pentru a debloca situația.

Situația la Direcția Publică Motru este una critică și, de aceea, primarul din Motru a convocat în această dimineață reprezentații direcției.

”Trebuie să găsim cele mai bune soluții și să luăm decizii corecte. Situația nu este una simplă, aș putea spune că este dezastruoasă. Pierderile au ajuns la 700.000 de lei, nu sunt plătite viramentele la stat pentru lunile ianuarie și februarie, ceea ce înseamnă aproximativ 450.000 de lei, și dacă nu vor fi achitate până pe data de 25 martie, Direcția Publică Motru va avea conturile blocate. În acest moment societatea nu mai are nici director, nici AGA, cineva trebuie să-și asume responsabilitatea”, a declarat Cosmin Morega.

Edilul este dispus la orice pentru a debloca situația de la Direcția Publică Motru, chiar să preia conducerea dacă nimeni nu-și asumă.

”La direcție avem contabil, avem jurist care să-și asume problema. Fosta conducere știe ce dezastru este acolo și nu a făcut nimic să rezolve din probleme. Consiliul Local poate numi un nou director și asta cel mai probabil se va rezolva săptămâna viitoare. Dacă mi se permite prin Comitetul pentru Situații de Urgență, voi prelua chiar eu conducerea până va fi numită o persoană care să se ocupe de această direcție cu simț de răspundere”, a mai spus Morega.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: