Face curățenia de primăvară cu voluntari

Autoritățile din comuna gorjeană Dănești fac curățenie în satele din localitate cu voluntari. Prima acțiune a strâns zeci de localnici care s-au oferit să dea o mână de ajutor. Au strâns gunoaie, au tăiat mărăcini ori au toaletat copacii de pe marginea drumului. Pentru că localnicii au răspuns apelului lansat de primăriei, aceasta din urmă plusează. Vrea să facă acțiuni de ecologizare în fiecare duminică, până la finalul lui aprilie.

La sfârșitul săptămânii trecute, voluntarii au făcut curățenia de primăvară în satul Barza. Duminica aceasta, voluntarii sunt chemați să dea o mână de ajutor în Brătuia.

"Având în vedere succesul acțiunii de voluntariat ce a avut loc duminica trecută, am decis împreună cu colegii mei de la serviciul administrativ din cadrul primăriei Dănești, ca de acum încolo, în fiecare zi de duminică să inițiem astfel de acțiuni pentru a reuși curățirea cât mai multor ulițe sătești până le sfârșitul lunii aprilie.

Astfel, duminică 20.03.2022 vom curăța ulița din satul Brătuia, ce duce către fântâna Mihorcea. Așteptăm voluntari în număr cât mai mare, să egalăm pe cei din Barza sau poate chiar să-i depășim. Vă mulțumim anticipat și vă așteptăm duminică începând cu ora 9.00", au anunțat autoritățile.

Galerie foto



Vizualizări: 2,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: