Reacția incredibilă a lui Marcel Romanescu pentru a ieși dintr-un scandal

Ultimele zile de campanie electorală sunt sub semnul tensiunii la Târgu Jiu și totul stă ca pe un butoi de pulbere. Luăm ultimul exemplu: parcul din zona Lido. A fost anunțat cu surle și trâmbițe de primarul Marcel Romanescu drept parc inaugurat de 1 iunie. Apoi apare directorul Edilitara și spune că nu era stratul al doilea de tartan turnat!? Dar nu e totul. După ce mulți târgujieni s-au revoltat și au reclamat calitatea lucrărilor, primarul a mai aruncat o bombă: parcul a fost vandalizat de contracandidați. 

Mai concis, primarul a transmis un mesaj pe Facebook, unde a scris că parcul a fost vandalizat a doua zi. A fost distrus primul strat de tartan, spune primarul. Și, în plus, au fost distruse leagănele. Se naște întrebarea: De un singur strat de tartan era nevoie în acest loc de joacă? 

Că de convins, s-a convins toată lumea: parcul a fost inaugurat doar de dragul campaniei electorale și lucrurile au fost forțate. Asta ca să nu tragem concluzia că dacă nu apăreau aceste imagini, firma care a făcut lucrările și-ar fi văzut liniștită de treabă deși calitatea lucrărilor se vede clar că lasă de dorit.

Sau poate ar trebui municipalitatea să instituie niște criterii mai dure, să se facă niște spații de joacă mai durabile, să nu poată fi vandalizate atât de ușor... Iată ce a transmis Marcel Romanescu după ce a fost dat de gol de Adrian Dăianu că a făcut inaugurarea parcului deși lucrările nu erau gata: „Mizeriile din campanie continuă. Indivizi fără scrupule, sclavi ai unor interese obscure, trimiși să facă rău comunității pentru ca alții să fotografieze și să se văicărească pe rețelele de socializare, în postări sponsorizate. Semafoarele și locurile de joacă sunt obiectivele cele mai vizate.  Locul de joacă de la Lido a fost vandalizat noaptea trecută. Piulițele șuruburilor care susțin acoperișul complexului de tobogane au fost găsite pe jos, primul strat de tartan a fost distrus, leagănele au fost rupte. Avem și martori care au văzut cum niște indivizi s-au urcat cu picioarele pe tiribombe și au încercat să le rupă”.

Curioși să se afle adevărul suntem cu toții. Toți târgujienii vor să vadă imaginile cu vandalii care au distrus tartanul care, am văzut, se macină odată ce pășești pe el.  Parcul a costat 1,1 milioane de lei și a fost executat de Oltenia Garden SRL.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: