Primar din Gorj: Cine are bani de Zilele Comunei să nu se mai milogească la Consiliul Județean

Un primar din Gorj spune că nu a organizat niciodată zilele comunei. Și nu pentru că nu ar fi avut bani. Este decizia pe care a luat-o încă de când a fost ales pentru prima dată primar, Sorin Bucurescu, edilul din comuna Slivilești.

Edilul este unul din cei mai vechi primari din județul Gorj, având cinci mandate consecutive în fruntea comunei Slivilești, însă niciodată nu a vrut să cheltuiască banii publici pe ”zilele comunei”.

”Eu nu am făcut niciodată zilele comunei și nici nu le voi face cât eu voi sta la primăriei. Am cinci mandate la activ și nu mi-am permis niciodată să cheltuiesc sute de mii de lei pe petreceri în comună. Mă uit la primarii ăștia care sunt la primul mandat cum se sparg ei în figuri pe la zilele comunei, le organizează în premieră și ei sunt vai de capul loc cu investițiile, dar aruncă miliarde pe lăutari. Eu am preferat să mai ceva cu bani ăia. Am reparat pe la școli, am mai făcut un pod, am mai asfaltat un drum și așa mai departe”, a spus edilul din Slivilești.

Sorin Bucurescu consideră că organele de control ar trebuie să verifice modul în care anumite primării aruncă banii ”la lăutari”. ”Când mă uit așa că majoritatea primarilor aruncă banii la lăutari la zilele comunelor și apoi se plâng că nu au de una, nu au de alta, mă apucă draci. De ce organele abilitate nu fac verifică și controale să vadă cum se cheltuiesc banii la zilele comunelor. Dacă îți permiți să faci petreceri în comună, atunci nu te mai milogi la Consiliul Județean să-ți dea bani", a mai spus edilul din Slivilești.

Vizualizări: 6,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: