Porter Troupe, convins de proiectul CSM să se întoarcă acasă

Baschetbalistul american Porter Troupe a considerat mereu Târgu Jiul ca fiind a doua sa casă, după cum mărturisea la plecarea din oraş. Acum oficialii clubului primăriei au făcut tot posibilul să îl convingă să revină în oraş pentru un nou proiect, CSM Târgu Jiu.

Modul în care trăiește baschetul și interacțiunea cu publicul, au făcut din Porter Troupe unul dintre cei mai apreciați și populari baschetbaliști din Liga Națională iar pentru noua stagiune competițională, oficialii clubului gorjean l-au convins pe Porter să revină la Târgu Jiu. Adrian Roșu, expertul sportiv, coordonator al secției de baschet a CSM Târgu Jiu a vorbit cu baschetbalistul american despre proiectul baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu. Jucător cu performanțe remarcabile, în special la Energia, echipă cu care are în palmares o Cupă a României și o medalie de bronz în FIBA EuroChallenge, Porter Troupe a acceptat propunerea venită de la oficialii clubului gorjean și a decis să revină la Târgu Jiu și să pună umărul la consolidarea proiectului baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu. „Sunt extrem de bucuros că am reușit să-l convingem pe Porter să se întoarcă acasă, la Târgu Jiu. Ne-am propus să nu stăm pe loc și să facem pași în față în fiecare an și sunt ferm convins că Porter ne poate ajuta să facem acești pași. Am discutat ore în șir cu el la telefon, am vorbit de proiectul baschetbalistic de la Târgu Jiu și de tot ceea ce îmi propun să fac la secția de baschet, de la juniori la seniori. Porter Troupe a reacționat pozitiv și a vrut să intre în această „horă”, ca să zic așa, a acceptat să vină alături de noi” a spus pentru site-ul CSM Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu.

Timp de mai bine de șase sezoane petrecute la Târgu Jiu, Porter Troupe a oferit momente de neuitat iubitorilor de baschet de la Târgu Jiu. Căpitan al formației din Târgu Jiu, Troupe și-a condus de nenumărate ori echipa spre victorie, iar execuțiile sale au decis meciuri importante.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: