ARTEGO, sponsor la echipa lui Nicolae Sarcină

Echipa de fotbal ACS Viitorul Târgu Jiu are ca sponsor principal ARTEGO Târgu Jiu. Cel puţin aşa se înţelege de pe tricourile cu care au evoluat jucătorii la meciul de la Braşov, care aveau inscripţionat mare, pe partea din faţă, numele ARTEGO, acolo unde se află logo-ul sponsorului principal.

ARTEGO Târgu Jiu a renunţat de mai mulţi ani să sprijine echipa de fotbal de tradiţie a oraşului Târgu Jiu, Pandurii, dar acum sprijină echipa omului de afaceri Nicolae Sarcină unde, se pare, după poziţionarea logo-ului pe tricouri, că a devenit sponsor principal. La meciul din prima etapă a noului sezon, ACS Viitorul Târgu Jiu a evoluat cu emblema celor de la ARTEGO pe piept, acolo unde este locul sponsorului principal.

Mutarea vine după ce directorul ARTEGO, Viorel David, se plângea în urmă cu câteva luni că nu poate plăti către Pandurii datoriile stabilite de instanţă. „Menţionăm că ARTEGO și-a plătit contribuţiile pentru 2013-2015, conform angajamentelor. Pentru anii 2016-2017 principalul finanţator al echipei, CE Oltenia, a anuntat ca nu poate să mai finanţeze echipa. În aceste condiţii, era imposibil ca echipa Pandurii să mai poată primi licenţa. Cu toate acestea, asociaţii au stabilit un buget care să permită licenţierea echipei, urmând ca bugetul sa fie corectat în funcţie de posibilităţile CE Oltenia. Pentru anul 2016, Artego a plătit contribuţia ca și în anii anteriori (singurul dintre asociaţi care a ajutat echipa). .....”, susținea atunci directorul ARTEGO, recunoscând că la momentul la care făcea referire instanţa nu s-au plătit toţii acei bani către Pandurii, şi făcând apel să se renunţe la executarea silită: „....Acestea fiind spuse, fac apel la Adunarea Creditorilor administratorul special administratorul judiciar, domnul Marin Condescu, în calitate de creditor majoritar, să renunţe la executarea silită a firmei ARTEGO”.

Între timp Pandurii a executat silit ARTEGO şi a încasat datoria stabilită de instanţă iar ARTEGO s-a orientat să sponsorizeze o altă echipă de fotbal. ARTEGO este de asemenea sponsor la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 3,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: