Pompierii militari se întrec la Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu găzduieşte, în perioada 29-31 august, Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa națională, în cadrul ediției din anul 2023.

Evenimentul va debuta cu o ceremonie festivă de deschidere, marți, începând cu ora 08:30. După ceremonie, Stadionul Municipal Târgu-Jiu se va transforma într-un loc plin de activitate, în timp ce participanții vor lua parte la probele "Pista cu obstacole" și "Ștafeta 4x100 de metri".

Miercuri, competiția va continua cu proba "Scara de fereastră", care va avea loc la sediul ISU Gorj, situat pe strada Calea București, nr. 9J, începând cu ora 08:30. Mai târziu în aceeași zi, de la ora 16:00, atenția se va îndrepta către proba "Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă", ce se va desfășura pe stadionul municipal.

Competițiile se vor încheia joi, 31 august, cu o festivitate de premiere ce va avea loc pe stadionul municipal, începând cu ora 10:30. 

„Vino pe stadionul municipal din Târgu-Jiu, începând de marți, 29 august 2023, pentru a-i vedea pe cei mai buni pompieri salvatori din județele Gorj, Sibiu, Bihor, Bacău, Neamț, Suceava, Botoșani, Cluj, Argeș, București-Ilfov, Mureș și Bistrița Năsăud!” spune ISU Gorj.
 

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: