Polițist din Gorj, acuzat de agresiune sexuală

Un polițist din Gorj este acuzat că ademenea copiii din sat cu cadouri și le cerea să-i spună cât de mult îl iubesc. Mama unui băiat de 12 ani l-a reclamat pe polițist, după ce fiul i-a povestit că agentul l-a sărutat pe buze și l-a mângâiat în zona intimă. Polițistul se apără și susține că e vorba de o „afecțiune părintească” față de copii. Procurorii au descoperit că bărbatul avea relații cu mai mulți adolescenți, potrivit Libertatea.

Potrivit datelor din dosar, consultate de Libertatea, cazul a ajuns în atenția procurorilor în vara anului trecut. Polițistul în vârstă de 36 de ani, căsătorit, tatăl unui copil de 5 ani, lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Vâlcea, însă locuia în județul Gorj, unde s-au petrecut faptele.

În primăvara anului 2021, doi frați de 12 și 10 ani se îndreptau spre școală, când s-a oprit lângă ei o mașină din care a coborât un bărbat îmbrăcat în uniformă de poliție. Copiii nu-l cunoșteau, însă polițistul s-a oferit să-i ducă cu mașina la școală. Frații au refuzat, motivând că nu se urcă în mașini străine. Agentul le-a oferit 50 de lei, drept recompensă pentru răspunsul responsabil. Însă de aici la ipostaze suspecte a mai fost doar un pas. Polițistul ar fi fost surprins când ar fi vrut să sărute un adolescent pe gură. Cu alții avea discutii intime prin mesaje. 

Agentul de poliție a fost arestat preventiv pentru două luni, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu, iar în prezent, el se află sub control judiciar. El neagă cu vehemență acuzațiile ce i se aduc, susținând că afecțiunea față de copii era una părintească.

Întreaga poveste, aici:

https://www.libertatea.ro/stiri/cazul-unui-politist-acuzat-de-agresiune-sexuala-impotriva-unui-baiat-de-12-ani-a-dezvoltat-o-atractie-nefireasca-fata-de-copii-4510855

Vizualizări: 2,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: