Gorjeanul reținut pentru mita de la Otopeni, nepotul unui fost director SNLO

Gorjeanul reținut pentru o mită de 22 de milioane de euro, cerută din calitatea sa director general al Companiei Naționale Aeroporturi București, are rude cunoscute în Gorj, dar nu numai.

George Alexandru Ivan este nepotul lui Eugen Davidoiu, fost director SNLO și fost director la Tarom. 


În anul 2019, acesta era adjunct al directorului Aeroportului Otopeni, unde unchiul său era director general al companiei Tarom.

Conform CV-ului, George Alexandru Ivan a absolvit Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar între 2006 și 2010 a urmat Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu, după care a urmat Academia de Studii Economice din București.

A urmat cam același traseu cu cel al unchiului său, fiind director comercial la Electrica Serv, director comercial și de achiziții la Compania Națională Aeroporturi București, scrie adevarul.ro.

George Alexandru Ivan este acuzat că ar fi cerut de la doi oameni de afaceri o șpagă de 22,4 milioane euro pentru exploatarea spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni susținând că poate influența deciziile ministrului Sorin Grindeanu și ale directorului Sorin Radu Păun.

Galerie foto


Vizualizări: 4,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: