Două femei din Târgu Jiu au murit cu zile la Craiova. Fratele unei victime: Te duci cu speranţă şi vii în sicriu

Caz şocant în Craiova. Un medic renumit este acuzat de ucidere din culpă după ce patru pacienţi au murit la scurt timp după biopsie. Dintre cei patru, doi sunt din Gorj. Este vorba de două femei în vârstă de 64, respectiv 67 de ani. A murit cu zile. Te duci cu speranţă şi vii în sicriu, a mărturisit fratele uneia dintre victime.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele două femei au mers cu speranţă la medicul Alin Demetrian de la Craiova. Au auzit că face minuni şi au căutat şi ele minunea. Din păcate, au murit după intervenţiile făcute de doctorul din Craiova.

 

Cele două femei aveau 64, respectiv 67 de ani. Prima a murit în urmă cu trei ani. Cealaltă, luna trecută. „S-a simţit rău de prin decembrie. Se plângea că oboseşte şi că respiră greu. Ea avea grijă de mine. S-a dus luna trecută la Craiova că auzise de medicul acesta, că e bun, i-a dat speranţă. S-a dus miercuri, apoi i s-a făcut rău. A ajuns la reanimare şi sâmbătă a murit. Pe noi ne-au anunţat duminică. Am fost să o luăm şi ni s-a spus, indirect, că medicul ar fi suspect că a greşit ceva şi de-aia a murit. Apoi am fost chemaţi la Poliţie la Craiova şi ni s-a comunicat acelaşi lucru. Te duci cu speranţă la spital şi vii în sicriu”, a mărturisit fratele uneia dintre victime.

 

În dreptul medicului din Craiova sunt patru infracţiuni de ucidere din culpă. El a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, el va ajunge în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Vizualizări: 3,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: