Poliția și DSVSA la adăpostul Pro Animals din Târgu Jiu

Echipe mixte formate din angajați ai Consiliului Județean, criminalistică și DSV s-au prezentat, în această dimineață, la adăpostul Pro Animals din Târgu Jiu, adăpostul asociației cu același nume care încearcă să salveze cât mai multe animale de pe raza județului nostru.

Situația este una pardoxală, întrucât, spăptămâna trecută, 60 de câini au fost omorâți la adăpostul public din Târgu Jiu, acolo unde nimeni nu pare că se grăbește să facă cercetări riguroase.

Medicul veterinar Patricia Paraschiv, cea care a condus numeroase campanii de sterilizare gratuite, este de părere că ar fi vorba despre o răzbunare a autorităților față de cei care încearcă să lupte împotriva uciderii câinilor din adăpostul public.

”Dimineață, am primit un telefon cum că echipe mixte se află la adăpost. Să fiu sinceră, m-am bucurat crezând că sunt la adăpostul public, unde sunt problemele pe care le știe toată lumea. Au venit sesizări din toată țara. Astăzi, aceste echipe se află la adăpostul Pro Animals, nu în adăpostul public. Se află la Pro Animals pentru că Asociația Pro Animals este asociația care a scos în evidență tot ce s-a întâmplat. Haideți la Târgu Jiu să vedeți ce se întâmplă. Acest control este ca urmare a acțiunilor făcute. Oamenii din toată țara din cazua asta nu iau atitudine. Vrei să faci ceva, esti pus la zid”, spune Patricia Paraschiv.

Vizualizări: 907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: