DGASPC Gorj cumpără lemne pentru iarnă

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a demarat procedurile pentru achiziționarea lemnelor de foc necesare încălzirii pe timp de iarnă a șase centre sociale din județ. Printre beneficiarii acestei măsuri se numără rezidenții Centrului de Îngrijire și Asistență Dobrița, precum și cei din casele de tip familial din Novaci, Huluba, Pociovaliște, Răchiți și Scoarța, asigurându-se astfel că aceștia vor avea parte de confort termic în sezonul rece.

Conform caietului de sarcini, lemnul de foc solicitat trebuie să fie de esență tare, provenind din specii precum fag, stejar sau carpen, și trebuie să fie lipsit de urme de putregai, pământ sau resturi vegetale. De asemenea, în prețul achiziției este inclus și transportul lemnelor până la centrele DGASPC, precum și descărcarea acestora.

Acordul-cadru pentru această achiziție va avea o durată de 12 luni, cu o valoare estimată minimă de 250.000 lei fără TVA pentru o cantitate de 500 metri steri de lemn. Valoarea estimată pentru cel mai mare contract subsecvent este de 525.000 lei fără TVA, pentru o cantitate de 1.050 metri steri.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: