Noi restricții de circulație în România. Se aplică în scurt timp

Ministrul de Interne Marcel Vela a emis o nouă ordonanță militară care stabilește noi restricții de circulație.

Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară, fiind permise doar intervențiile stomatologice de urgență. Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.

Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie. Este vorba de mall-uri și alte centre comerciale. Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.

Circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane. Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună.

În intervalul orar 06.00 - 22.00, se recomandă ca circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei să se efectueze numai pentru deplasări în interes de serviciu, cumpărături de strictă necesitate, asistență medicală, plimbarea animalelor de companie. Măsura se aplică începând cu data de 23 martie 2020, ora 22.00, ora României.

Vizualizări: 5,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: