Meci de vacanță pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu întâlnește sâmbătă penultima clasată din Liga 2 într-un meci care se anunță de vacanță pentru echipa lui Călin Cojocaru. CSM Alexandria nu prea a avut succes în eșalonul doi  în acest sezon și, înaintea ultimului meci al anului, a continuat și seria plecărilor de jucători din lot.

CSM Alexandria nu așteaptă finalul de an pentru a renunța la primii jucători. Nici măcar finalul ultimei etape din 2023 din Liga 2, a 15-a, nu a fost așteptat de conducere și staff tehnic, care a mai pus pe liber doi jucători. Formația din Teleorman a anunțat rezilierile cu mijlocașii Mihai Nițescu (22 de ani) și Marius Florian Ciobanu-Vanghele (20 de ani) înaintea meciului cu ACS Viitorul din acest weekend.

Anterior, CSM Alexandria s-a despărțit de Ovidiu Horșia, Constantin Mitulețu și Ciprian Groza, după cum a anunțat liga2.ro.

Nițescu și Ciobanu-Vanghele au sosit în vară la CSM Alexandria, după promovarea din Liga 3 în Liga 2 a formației din Teleorman, dar nu și-au pus amprenta pe joc. Sezonul trecut, Ciobanu-Vanghele a evoluat tot în Liga 2, la Unirea Slobozia, dar nici acolo nu a avut evoluții prea bune, bifând doar șapte meciuri.

Pe lângă aceste două rezilieri anunțate vineri de CSM Alexandria, înaintea duelului cu ACS Viitorul, din etapa a 15-a, de sâmbătă, de acasă, clubul a precizat că este în negocieri pentru încheierea raporturilor și cu portarul Ianoș Brînză (25 ani), fundașul Enrichi Finica (21 de ani) și fundașul Vladimir Georgescu (25 de ani).

„Deși avem numai 8 puncte în clasament, nu am renunțat la luptă, iar obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, încă este posibil. Va fi foarte greu, dar misiunea noastră de onoare este să luptăm până la capăt. (…)”, a transmis CSM Alexandria pe pagina de Facebook.

CSM Alexandria ocupă locul 19 din 20, cu 8 puncte acumulate în 14 etape, iar în runda deja începută, a 15-a, va juca, așadar, acasă, contra ACS Viitorul, ocupanta locului 11, cu 20 de puncte, care va avea astfel cel mai ușor meci al sezonului.

Vizualizări: 1,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: