Cum a reușit Mitriță să plece cu mingea de joc de la Galați!

După meciul de poveste de la Galați Alex Mitriță a reușit să ia mingea cu care s-a jucat ca amintire. Hattrick-ul acestuia din meciul cu Oțelul i-a lăsat pe gălățeni și fără puncte și fără mingea cu care s-a jucat.

Alex Mitriță nu s-a putut întoarce la Craiova fără mingea cu care a înscris un hattrick important în tricoul „alb-albastru”. Totuși, mijlocașul Universității Craiova s-a lovit inițial de refuzul oficialilor echipei lui Dorinel Munteanu.

„Piticul Atomic” a înscris un hattrick de excepție în poarta lui Dur-Bonzoancă și a dorit să păstreze mingea de joc.

Hattrick-ul era mult așteptat de Alex Mitriță, deoarece trecuse deja mult timp de la o astfel de reușită personală. Ultimele trei goluri înscrise într-un singur meci au fost în tricoul lui New York City într-o partidă cu Atlanta din 2019.

Ultimul hattrick în tricoul Universității Craiova a venit cu aproximativ un an mai devreme de transferul în Statele Unite ale Amercii, și anume în 2018 cu Poli Iași. Astfel, Alex Mitriță nu conceput să rămână fără o amintire de la partida excelentă de la Galați.

Astfel, Alex Mitriță a „arestat” mingea cu care a înscris hattrick-ul de la Galați, însă inițial s-a lovit de refuzul gazdelor. Cei de la FANATIK au aflat  că mijlocașul Universității Craiova a ajuns la o învoială cu gălățenii, dându-le un alt balon identic la schimb.

În cazul în care oficialii gălățenilor și-ar fi dorit să achite o sumă de bani în schimbul mingei norocoase, Alex Mitriță ar fi trebuit să achite în jur de 140 de euro. Ajuns în posesia balonului, mijlocașul Craiovei a adus-o în Bănie unde a ajuns și cu  autografe pe ea.

Galerie foto


Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: