Liderul FNME, după selecția vehiculată la CEO: Nu sunt șocat

 “Nu sunt șocat!” Așa reacționează președintele Federației Naționale Mine Energie după ce s-a vehiculat în presă că trei oameni au reușit să treacă de selecția pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Cum se face, toți cei trei sunt în prezent în Directorat. 

E vorba, potrivit unor surse, de Dan Iulius Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu. Doar Constantin Popescu n-a trecut mai departe dintre cei aflați acum în Directorat. 

Faptul că doar trei oameni din peste 30 au fost selectați pe lista scurtă i-a șocat pe unii dintre candidați, care au anunțat că vor face contestații. 

Liderul FNME spune că nu-l miră rezultatul de până acum. “Nu sunt șocat. Aceeași firmă a fost și la selecția Directoratului de la Hidroelectrica. Și acolo, o serie de nume grele nu au fost selectate. Dumnezeu știe ce criterii au cei de la firma respectivă. Am înțeles că se vor face contestații și vom afla mai multe. Dintr-un număr destul de mare de candidați, unii cu CV-uri destul de sănătoase, n-au fost selectați decât cei trei. Culmea, ei sunt din actualul Directorat. Noi facem haz de necaz. Știm ce înseamnă mandatul Directoratului pe patru ani pentru această companie. S-au luat tranșe prin PNRR, avem jaloane care sunt și pe închiderea unor grupuri din CEO. O să urmărească închiderea mineritului”, a spus Dumitru Pîrvulescu, la Tele 3.

Vizualizări: 1,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: