Jandarmeria Gorj recrutează viitori subofițeri

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj a lansat o nouă campanie de recrutare, destinată tinerilor care vor să urmeze o carieră în Jandarmeria Română. Înscrierile se desfășoară între 23 septembrie și 6 octombrie 2024, pentru școlile de subofițeri din Drăgășani și Fălticeni.

Școala Militară de Subofițeri „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani oferă 350 de locuri, dintre care 3 sunt rezervate cetățenilor de etnie romă și 3 pentru alte minorități.
Școala Militară de Subofițeri „Petru Rareș” Fălticeni pune, de asemenea, la dispoziție 350 de locuri, cu aceleași condiții speciale pentru minorități.

Cererile de înscriere se depun online până pe 6 octombrie, la adresa de e-mail [email protected], iar dosarele complete se pot depune la sediul Jandarmeriei Gorj până la 24 octombrie. Candidații vor fi evaluați psihologic, proba fizică se va susține în perioada 1-6 noiembrie, iar testul de verificare a cunoștințelor pe 9 noiembrie.

Proba scrisă va cuprinde subiecte din limba română, limbă străină și legislația specifică Ministerului Afacerilor Interne, dar și exerciții de analiză și raționament logic. Examinarea medicală este programată între 13 noiembrie și 23 decembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate până pe 24 decembrie.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot contacta Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj la telefon 0253/213523 sau pe site-ul oficial.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: