Intră în ritmul meciurilor din grupele EHF cu CSM București!

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache au șansa, pe final de an, să-și măsoare forțele cu unele dintre cele mai bune jucătoare din Europa. Gorjencele au posibilitatea să intre în ritmul meciurilor europene, având în vedere că primul meci din Grupa D EHF se va disputa pe 6 ianuarie.

Jucătoarele de la CSM Târgu Jiu au tras tare la antrenamentele din această perioadă, premergătoare partidei cu CSM București, și sunt gata să ofere o replică solidă echipei vizitatoare. „Cum cele două echipe au oferit și la ultimele două partide un handbal spectaculos, ne așteptăm ca și confruntarea din acest weekend să fie cel puțin la fel de spectaculoasă ca și precedentele întâlniri”, scrie site-ul oficial al clubului în avancronica acestui meci.

Antrenorul Liviu Andrieș speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora jocului, așa acum a fost și la meciul din sezonul trecut, atunci când s-a jucat cu casa închisă. Va fi o partidă grea pentru fetele lui Liviu Andrieș, dar antrenorul gorjean speră într-o mobilizare exemplară din partea echipei sale, mai ales pe fază defensivă. Andrieș consideră că apărarea poate fi cheia unui rezultat pozitiv în disputa cu echipa bucureșteană.

”Întâlnim CSM București, o echipă care are în componență campioane mondiale și vicecampioane mondiale. Acest meci, va fi cireașa de pe tort a acestui final de an. Ne dorim, bineînțeles, să facem un joc bun. Ne așteaptă o partidă foarte grea, dar trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. În handbalul de astăzi, cred că toate jocurile se câștigă cu apărarea. Cu o apărare foarte agresivă și determinată și cu o poartă foarte bună”, a spus înaintea jocului de sâmbătă Liviu Andrieș, antrenorul principal al echipei de handbal a CSM Târgu Jiu.

Partida, care contează pentru etapa a 11-a din Liga Florilor Mol, este programată pentru sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 15.00, fiind transmisă în direct de ProArena.

Galerie foto


Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: