Cadou de final de an pentru suporterii handbalistelor: un meci cu CSM București!

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu încheie anul cu o partidă extrem de dificilă, în compania campioanei României, CSM București. Indiferent de rezultat meciul va fi un frumos cadou de final de an pentru suporterii echipei feminine de handbal a clubului primăriei.

Partida, care contează pentru etapa a 11-a din Liga Florilor Mol, este programată pentru sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 15.00, fiind transmisă în direct de ProArena.

Se anunță un meci spectacol la Târgu Jiu, cu două echipe care au jucat în acest an finala Cupei României și care s-au duelat și în Supercupa României.

Pe de o parte, CSM Târgu Jiu, care se pregătește intens pentru meciurile din Grupa D a EHF European League Woman, iar pe de cealaltă parte, CSM București, campioana României, formație care are în componență numeroase jucătoare de la echipa națională a României, dar și jucătoare străine care au în palmares titluri de campioane mondiale sau vicecampioane mondiale.

La Târgu Jiu este așteptată și Cristina Neagu, un simbol al handbalului românesc, handbalistă care a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume.

Handbalistele lui Liviu Andrieș își așteaptă fanii la sală pentru a le susține în această partidă cu cea mai puternică echipă din România, liderul la zi din Liga Florilor.  

Galerie foto


Vizualizări: 2,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: