Cazul șocant în Liga 2: fotbalist neplătit de șase luni, pe lista neagră a clubului!

”Luna minciunilor” e aproape să se încheie la o echipă din Liga 2 cu promisiuni neonorate, scandaluri și tensiuni în vestiar, interdicții la transferuri și noi memorii depuse la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din Federația Română de Fotbal. Este vorba de Chindia, formație retrogradată din prima ligă, de la care vine un caz șocant.

Președintele ar fi transmis inițial că se va achita un salariu înaintea meciului cu Concordia Chiajna, din 3 decembrie 2023. Ulterior a anunțat că banii ar fi intrat în conturile jucătorilor doar după meci, și asta în cazul în care echipa ar fi câștigat ultimul joc oficial din campionat în 2023. Cum acesta s-a terminat 1-1, remiză care a lăsat-o pe Chindia pe un loc 11, fotbaliștii n-au primit niciun leu nici până acum.

Mai mulți fotbaliști și-au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract dar și pentru a-și încasa în regim de urgență salariile. Printre cei care s-au săturat de minciunile actualei conduceri se numără mulți jucători cu experiență, precum Dorian Răilean, Iustin Popescu, Cătălin Golofca, Cornel Dinu și alții!

Dintre cei trei seniori rămași în vară, după retrogradare, Ioniță, Șerban și Dinu, doar Ioniță nu a înaintat memoriu și cel puțin, deocamdată, nici nu intenționează pentru a-și primi restanțele salariale. ”Sunt trei salarii din primăvară plus două de acum, iar în curând vine al treilea pe sezonul ăsta. Lui Ioniță i s-a transmis, de către președintele Lorin Petrescu, că este liber să plece, să își caute echipă. De fapt, Diego Longo, după primele antrenamente, l-a exclus din lot, fără vreun motiv”, au spus sursele celor de la liga2.ro.

Nu mai puțin de 11 jucători s-ar afla pe lista neagră a Chindiei, club care are interzis la transferuri, după sancțiunea aplicată de FIFA în cazul Akhmatov. Există și un uriaș pericol de depunctare, dacă nu se vor face plățile către un alt jucător din sezonul trecut, Esteban Orozco, chiar în aceste zile, în care băncile nu lucrează!

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: