CSM Târgu Jiu, învinsă de Corona Brașov

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat vineri, 22 decembrie, în deplasare, cu Corona Brașov. Partida a contat pentru etapa a 14-a din Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

Gruparea ardeleană s-a impus cu scorul de 90-78, grație evoluției din primul sfert al meciului. Pe sferturi scorul a fost 34-24, 17-17, 17-13, 22-24.

Echipa gazdă a început mai bine meciul și a reușit să se impună la capătul primelor 10 minute de joc, când a urcat la +10 pe tabelă, scor 34-24, grație aruncărilor din spatele semicercului, după cum a informat csmtargujiu.ro în cronica acestui joc. În sfertul doi, baschetbaliștii gorjeni au echilibrat jocul și s-au apropiat pe tabelă la doar 6 puncte. Actul doi s-a încheiat însă la egalitate, scor 17-17, iar gazdele au intrat la pauza mare tot cu +10 pe tabelă, scor 51-41.

Gorjenii au început bine actul trei al partidei de la Brașov, când au reușit să se apropie, din nou, la 6 puncte de echipa gazdă, scor 54-48. Gazdele au gestionat însă mai bine finalul sfertului și-au reușit să-l câștige cu 17-13. Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu nu au cedat lupta și au dominat finalul de meci în încercarea de a reveni pe tabelă.

Băieții lui Kresimir Basic au redus din nou diferența până la 6 puncte, dar nu au mai avut timpul necesar pentru a forța o revenire spectaculoasă. Gorjenii s-au impus în ultimul act cu 24-22, dar insuficient pentru a putea întoarce rezultatul pe tabelă.

Cel mai bun jucător al grupării gorjene a fost Dimitrius Underwood cu 20 de puncte marcate, dar și cu 9 recuperări și 5 pase decisive. El a fost urmat de Ethan Wright, care a totalizat 16 puncte și 6 recuperări. Noam Weinberg a terminat meciul cu 11 puncte și 5 recuperări. Jalen Dupree a totalizat 10 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Andrei Bărăgan a avut din nou o evoluție foarte bună. Baschetbalistul gorjean a terminat meciul cu 8 puncte și 2 recuperări. Cameron Oluyitan a totalizat 6 puncte și o recuperare. Camil Berculescu a terminat meciul cu 4 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Arsenije Vuckovic, cu 3 puncte. Bosniacul a mai reușit și 3 recuperări.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: