Internațional cu zeci de prezențe la națională, la Universitatea Craiova!

Fundașul Pyry Soiri, ultima oară la HJK Helsinki, a semnat un contract cu Universitatea Craiova, locul 3 în clasamentul Ligii 1. Fotbalistul de 29 de ani a efectuat vizita medicală și va intra în programul echipei conduse de Ivaylo Petev.

Soiri va acoperi postul de fundaș dreapta, dar poate juca și ca mijlocaș, pe ambele flancuri.

„Universitatea Craiova mută pe tabla de șah a perioadei de mercato și transferă un internațional finlandez care a evoluat ultima oară la HJK Helsinki. Pyry Soiri a semnat cu Știința un contract valabil pe 2 ani și jumătate, va purta tricoul cu numărul 18 și va intra sub comanda lui Ivaylo Petev din debutul cantonamentului.

Noul nostru fotbalist cu 43 de prezențe în Naționala Finlandei va întări postul de fundaș dreapta, dar poate evolua și în cele două flancuri ale atacului. Mult succes în tricoul alb-albastru, Pyry”, a anunțat gruparea olteană pe Facebook.

Lotul Universității Craiova a intrat în vacanță după meciul cu UTA, din etapa a 21-a a Superligii, jucătorii şi staff-ul urmând să aibă două săptămâni de vacanţă. Oltenii se vor reuni pe 4 ianuarie şi după vizita medicală vor pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia, în Antalya.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: