CSS Târgu Jiu și-a premiat sportivii la „Cupa Moș Crăciun”

CSS Târgu Jiu a organizat la final de an o competiție destinată sportivilor începători. „Cupa Moș Crăciun” este o competiție tradițională care a ajuns la ediția a 8-a în acest an.

Așa cum și-a obișnuit sportivii la fiecare sfârșit de an în aceasta perioadă, Clubul Școlar Sportiv din Târgu Jiu a organizat tradiționala cupă „Moș Crăciun”, competiție ajunsă la ediția a 8-a și destinată sportivilor începători componenți ai CSS Târgu Jiu, care încă nu sunt legitimați sau sunt în curs de legitimare, la secțiile de baschet, volei și lupte, după cum a informat oficial clubul școlar.

„După încheierea jocurilor desfășurate în mai multe săli din Municipiul Târgu Jiu, zecile de copii participanți însoțiți de părinți au fost premiați din sacul lui Moș Crăciun care a fost  și de această dată fără fund. Și nu în ultimul rând, aflați la final de an 2023, urăm tuturor gorjenilor, tuturor iubitorilor de sport, tuturor colaboratorilor și celor care sprijină sportul juvenil, tuturor copiilor, părinților și bunicilor acestora, cele mai calde și sincere urări de sănătate, prosperitate și belșug!”, a fost mesajul de final de an pentru sportivi și pentru toți gorjenii din partea Clubului Școlar Sportiv Târgu Jiu.

Galerie foto





Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: