Implozie în echipa primarului din Motru: ”Continuăm cu parandărătul”. Bătut în timp ce avea un live despre primar

Cosmin Pistol, până de curând omul de bază al primarului PSD Cosmin Morega, a făcut un live pe Facebook în care vorbește despre cum a câștigat acesta alegerile în 2020 și că afacerile  deschise în Motru se află pe terenul primarului.

În cele câteva minute de LIVE rezultă că Pistol este în conflict cu Morega și a început să spună tot ce știe, despre afaceri și voturi cu vize de flotant. La finalul înregistrării, Pistol este agresat de o persoană numită Fabian, un apropiat al primarului.

”Povestiți-le, Nu am adus investitori decât pe terenul meu. Povestiți-le cum ați ieșit primar în 2020 și cum se făceau. Mă autodenunț”, a spus acesta.

Cel mai probabil, Cosmin Morega urmează să facă o declarație pe acest subiect. 

”Cine mai e de vină, al cui e terenul? Răspundeți public răspundeți, n-aveți curaj, nu-i problemă dl primar că și după 9 iunie, în 10 iunie, tot aici în oraș suntem. Și chiar dacă știu că încercați să mă agresați fizic, să-mi creați probleme pe colo și pe colo, nu-i problemă. Le rezolvăm. Așa a făcut și domn primar Morega în 2020, acasă la mine două vize de flotant, care pot fi dovedite. Și rog organele să se autosesizeze. Și oamenii erau din Maramureș sau ceva de genul doar ca să voteze. Eu mă auto-denunț. Am atât de multe probleme încât mă auto-denunț”. 


”Da uite, nu vreau să pot să vorbesc Nu vreau să discut cu tine. Ba da, cum este înregistrarea care am depus-o pe facebook. Dar te rog frumos, dar nu vreau să discut cu tine. Ne-am întâlnit din oraș, te cheamă Fabian”, după care înregistrarea se oprește.

Înregistrarea LIVE

Galerie foto


Vizualizări: 2,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: