Iulian Popescu: Comunitatea din Gorj e înghețată de 30 de ani

 “Comunitatea județului Gorj și a municipiului Târgu Jiu e înțepenită economic. E înghețată de 30 de ani”! Afirmația este făcută de Iulian Popescu într-o emisiune la un post local de radio. Iulian Popescu a mai subliniat și modul în care a încercat să câștige capital electoral actualul primar din Târgu Jiu pe seama operelor lui Brâncuși pe care le-a anunțat deja intrate în Patrimoniul Mondial deși votul final al experților UNESCO va fi la finalul lunii viitoare.

Candidatul PNL pentru Primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu, a ținut să precizeze ce mulți gorjeni simt pe propria piele.“Comunitatea județului Gorj și a municipiului Târgu Jiu e înțepenită economic. E înghețată de 30 de ani. Nu se întâmplă nimic. Aici și veștile ajung greu”, a spus Iulian Popescu, la Radio Infinit.

De asemenea, Iulian Popescu a taxat și declarația făcută de primarul Marcel Romanescu după ce acesta din urmă a anunțat că Ansamblul Monumental de la Târgu Jiu a fost inclus deja în UNESCO deși votul final va fi în India, în luna iulie. 

Această ieșire publică ar putea veni cu anumite riscuri la pachet mai ales că primarul a făcut publică o informație care este momentan confidențială și, în plus, decizia finală nu a fost luată încă.

„Domnul Romanescu, primarul actual, vine să ne spună de această veste folosind-o ca o reușită personală. Nu respectă o cutumă administrativă. Trebuie să ai anumit respect față de informațiile pe care le ai. E atât de hilară situația că atunci când cineva îți trimite ceva confidențial, o lași ca atar, nu o comunici public. Puneți-vă în locul celor care o să voteze în India. Ei au aflat de la primarul Târgu Jiului ce o să voteze ei peste câteva luni. Este un risc. E o notificare care are regim confidențial și despre care nu trebuia să se vorbească”, a mai spus Iulian Popescu.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: