I-au furat vinul din beci

Doi bărbați din Târgu Cărbunești - Gorj se vor întoarce la închisoare, fiind acuzați de furt, deși erau eliberați condiționat. Judecătoria Târgu Cărbunești i-a condamnat zilele trecute la ani grei de închisoare.

Faptele s-au petrecut în 2019. "În noaptea de 09/10.12.2019, inculpatul ## a escaladat în două rânduri gardul locuinţei persoanei vătămate, unde prin forţarea uşii de acces în beciul locuinţei, a pătruns în interior de unde a sustras cantitatea de 125 ide vin ambalat în sticle din plastic, pe care ulterior le-a transportat la domiciliul numitului ## pe care îl anunţase că se va duce la locuinţa persoanei vătămate să sustragă vin şi de la care a luat un ciocan pentru a deschise uşa şi un sac de sticle din plastic. Inculpatul ## a lovit uşa de acces a beciului şi lacătul cu ciocanul şi a declarat că în noaptea de 09/10.12.2019 a comis fapta singur. De asemenea, în noaptea de 10/11.12.2019, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul ## a escaladat gardul de acces în curtea locuinţei persoanei vătămate ## şi a pătruns în beciul locuinţei de unde a sustras două damigene de 50 litri fiecare goale fiindcă nu avea unde pune vinul sustras în data de 09/10.12.2019, precum şi un sac cu sticle de plastic pe care le-a umplut din cele două damigene pe care le începuse anterior şi pe care le-a transportat la domiciliul numitului ## făcând două drumuri", se arată în documentul de la judecătorie.

Cei doi și-au recunoscut faptele, așa că judectărorul a reținut o "periculozitate concretă medie". Un suspect a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, la care se adaugă 10 luni din eliberarea condiționată. Și complicele a primit doi ani cu executare.

Vizualizări: 999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: