Handbaliștii Juniori 3 ai CSM Târgu Jiu, la a doua victorie consecutivă! 

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie consecutivă din campionat. Juniorii pregătiți de antrenorul Vali Popescu au câștigat, în deplasare, cu CSS Râmnicu Vâlcea, scor 39-32, la pauză 19-16. 

În Sala Energetic din Râmnicu Vâlcea, juniorii antrenorului Vali Popescu au obținut un nou succes în Grupa I, după ce au trecut de formația gazdă CSS Râmnicu Vâlcea. 

Meciul a fost câștigat de gorjeni, scor 39-32 pentru gruparea din Târgu Jiu, care bifează al doilea succes stagional. În ciuda victoriei, Vali Popescu le-a atras atenția jucătorilor săi să fie mult mai concentrați pe toată durata partidelor.

”Din păcate nu am jucat așa cum mă așteptam. O parte dintre jucători au tratat jocul cu superficialitate, iar pe fondul acesta au apărut multe greșeli. Am avut anul trecut două victorii categorice cu cei din Vâlcea și au crezut că este suficientă doar prezența pentru a câștiga. Sper ca fiecare să conștientizeze că doar prin muncă vor reuși să progreseze așa cum trebuie”, a delarat, pentru csmtargujiu.ro, Vali Popescu, antrenor al grupei de Juniori 3 a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: