Ghinion și erori de arbitraj, la Gilortul Cărbunești -CSO Filiași

Gilortul Cărbunești a pierdut meciul disputat în weekend pe teren propriu, cu CSO Filiași. Scorul a fost 1-0 pentru oaspeți dar gorjenii au avut mult ghinion la acest meci dar și arbitrii care au comis unele greșeli.

Gilortula început slab meciul cu Filiași și în minutul 14 oaspeții au deschis scorul în urma unei erori în lanț a defensivei gazdelor. Popa a centrat de pe stânga și Florin Cioablă, rămas singur cu Iuțalîm, a înscris din 6 m unicul gol al partidei. 

„Doljenii mai au câteva situații de poartă, iar de la jumătatea reprizei elevii lui Mario Găman echilibrează jocul. În minutul 44 asistentul Spătar îl semnalizează eronat în poziție de offside pe Ionuț Gîlcescu, scăpat spre poarta oaspeților. La 5 minute de la reluare, Robert Petre primește cel de-al doilea cartonaș galben pentru simulare și este eliminat. De aici și până la final pe teren a existat o singură echipă, Gilortul. În minutul 53 mingea lovește bara porții apărate de Găgeatu, oaspeții resping balonul și Ionuț Gîlcescu înscrie spectaculos, din foarfecă, însă centralul Fodor ia decizia inexplicabilă de a anula reușita atacantului nostru. Prin anularea golului înscris în condiții regulamentare, centralul viciază rezultatul partidei dintre Gilortul și Filiași”, au explicat cei de la Gilortul în cronica acestui meci.

În minutul 90+1 mingea șutată de Avrămescu a lovit transversala și a căzut în apropierea liniei de poartă. Jucătorii Gilortului au solicitat acordarea golului dar asistentul Sîncrăian a considerat că mingea nu a trecut cu întreaga circumferință de linia porții. La două minute distanță, Ionuț Gîlcescu, aflat în suprafața de pedeapsă a oaspeților, a fost lovit cu cotul în cap, mingea fiind în joc, dar centralul nu a acordat lovitură de pedeapsă. 

Acesta este al patrulea meci din acest sezon în care Gilortul este dezavantajată clar de arbitraj, erori care influențează ierarhia seriei. 

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: