Edi Iordănescu a renunțat la un atacant din lotul României! 

Edi Iordănescu a hotărât să renunțe la unul dintre fotbaliștii săi. Louis Munteanu va merge la naționala U21, antrenată de Daniel Pancu, în loc să joace în meciul cu Andorra.

Selecționerul Edi Iordănescu i-a făcut un „favor” omologului de la reprezentativa U21 a României, Daniel Pancu, înaintea meciului cu Andorra hotărând să i-l cedeze pe Louis Munteanu.

„Tricolorii” au obținut doar un rezultat de egalitate, 0-0 la Budapesta, și nu își mai permit pași greșiți dacă vor să încheie grupa de calificare la Campionatul European din 2024 pe poziția a doua a clasamentului. Astfel, meciul împotriva codașei Andorra, de duminică, ora 21:45, este crucial, la fel ca și cele care vor urma. 

Fotbalistul care a debutat pentru ehipa națională a României în meciul de joi de la Budapesta, când i-a luat locul lui Denis Drăguș în minutul 77, a părăsit cantonamentul pentru a se alătura naționalei de tineret. Reprezentativa U21 a României va da, marți, piept cu Finlanda U21, într-un meci care va avea loc la Sibiu, în cadrul campaniei de calificare la EURO.

 „Selecționerul Edward Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu să îl lase pe Louis Munteanu la naționala Under 21, pentru meciul cu Finlanda, programat marți, la Sibiu”, se arată pe frf.ro.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: