Alina Eremia va lua startul în proba de semimaraton de la București

Capitala găzduiește pe 14-15 octombrie cea de-a 16-a ediție Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON.  Atleta Alina Eremia, multiplă campioană națională la atletism, va lua startul în proba de semimaraton de la București. 

Bucureștiul găzduiește cel mai important eveniment de alergare din România, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON ajuns la ediția a 16-a ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 14-15 octombrie. 

Alina Eremia va alerga în cursa de 21 de km și vrea să își treacă în palmares o nouă reușită. Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii țintește podiumul la semimaratonul bucureștean, dar și realizarea unui nou record personal, anunță site-ul oficial al clubului primăriei. Sportiva pregătită de profesorul Ion Bură a spus înaintea competiției care sunt intențiile sale pentru această cursă.

”Sunt pregătită pentru cursa de la București. Vreau să fac o cursă cât mai bună, în care voi da tot ce pot pentru a alerga un timp bun. Îmi doresc să urc pe podium, dar vreau să obțin un nou personal best”, a declarat Alina Eremia pentru csmtargujiu.ro.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: