Fundaș al Universității Craiova, chemat de urgență la echipa națională

Juraj Badelj, fundașul central al Universității Craiova, a fost chemat de urgență la echipa națională a Croației U21. Juraj Badelj a impresionat în tricoul formației patronate de Mihai Rotaru, astfel că fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost prima soluție pentru echipa națională a Croației U21 după ce s-a accidentat un alt fotbalist.

Fotbalistul Universității Craiova se afla pe lista largă a selecționerului Croației U21, astfel că Juraj Badelj a fost convocat în premieră la reprezentativa de tineret pentru meciul cu Belarus U21, informează ProSport.

Această convocare vine după ce Juraj Badelj a jucat în amicalul Universității Craiova cu ACS Viitorul, scor 3-1, vineri, 13 octombrie. După ce a fost chemat de selecționerul Dragan Skocic la reprezentativa U21 a Croației, fotbalistul Universității Craiova ar putea debuta la meciul de marți cu Belarus U21.

Cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro, Juraj Badelj a ajuns la Universitatea Craiova pe 26 ianuarie 2023, iar fotbalistul în vârstă de 20 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2027.

Vizualizări: 968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: