Handbalistele de la CSM Târgu Jiu, la primul eșec la turneul de la Craiova!

CSM Târgu Jiu continuă pregătirea noului sezon cu meciuri amicale și turnee, în aceste zile fetele fiind plecate la Craiova, pentru a lua parte la Cupa Craiovei. Gorjencele au debutat cu stângul la competiția din Bănie, unde au fost învinse de gazdele de la SCM U Craiova, scor 31-20. 

CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci amical de la Cupa Craiovei, chiar în fața echipei gazdă, SCM U Craiova, care s-a impus cu scorul de 31-20, la pauză 16-13. 

„Fără daneza Simone Bohme, care s-a resimțit după turneul de la Târgu Jiu și nu a fost folosită de Liviu Andrieș, dar și fără Oana Bucă, și ea cu probleme medicale, CSM Târgu Jiu a cedat pe terenul Craiovei. Formația din Bănie s-a impus la capătul unui meci cu o primă repriză foarte echilibrată, în care cele două echipe au mers cap la cap până aproape de pauză. Craiova a avut un final de primă repriză mai bun și a reușit să intre la vestiare cu un avans de 3 goluri, scor 16-13. Repriza secundă a fost una de coșmar pentru gruparea gorjeană, care nu s-a mai regăsit, nici în plan ofensiv, și nici în plan defensiv. Craiova a dominat actul doi și s-a distanțat în mai multe rânduri la +10 pe tabelă. S-a terminat 31-20 pentru gruparea din Bănie”, a anunțat csmtargujiu.ro după acest prim meci.

Angela Pușcaș a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu în acest meci, cu 7 goluri marcate.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ştefania Chiriţă, Alexandra Maria Gavrilă 1g, Angela Puşcaş 7g, Aura Teodora Popescu, Andreea Mihart 5g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 4g, Laura Moldovan, Sabrina Lazea, Florenţa Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: