Gorjeanul Alexandru Beșliu luptă la seniori, în finala de la Reșița

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu este pregătit pentru ultima și cea mai importantă competiție internă a anului, Finala Campionatului Național Individual de Seniori. Recent acesta a devenit vicecampion național la categoria 92 de kilograme, reprezentând CS Pandurii Târgu Jiu la Campionatul Național Individual de Seniori Under 23 de la Târgu Mureș.

La sfârșitul acestei săptămâni Alexandru Beșliu va reprezenta CSM Târgu Jiu în cadrul Finalei Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa. Legitimat de CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, sportivul va concura la categoria 97 de kilograme.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Beșliu a devenit vicecampion național la categoria 92 de kilograme, reprezentând CS Pandurii Târgu Jiu.

Luptătorul pregătit la clubul Pandurii de antrenorul Ştefan Tănase a câștigat medalia de argint la Campionatul Național Individual de Seniori Under 23, care a avut loc la Târgu Mureș.

Acum, la Reșița, Beșliu va concura la o categorie mult mai grea, după cum a explicat antrenorul său de la CSM Târgu Jiu.

”Alex va evolua la o categorie grea, cu sportivi valoroși, medaliați la Campionate Europene și Mondiale, dar sunt sigur că va fi acolo în ”cărți” pentru a urca pe podium”, a declarat înainte de plecarea spre Reșița, antrenorul Mădălin Gorjanu, pentru site-ul oficial.

La Reșița se organizează cea mai importantă competiţie din calendarul intern de lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine pentru seniori, individual şi pe echipe. Componenții Loturilor Naționale și cei mai buni sportivi din țară își dau întâlnire în luptele finale pentru medaliile de campioni ai României. Cei mai buni luptători români vor intra pe saltea în ultimul concurs oficial al anului 2023. În lupta pentru o medalie va intra și Alexandru Beșliu, sportivul pregătit la CSM Târgu Jiu de Mădălin Gorjanu, va intra pe saltea la categoria 97 de kilograme.

Galerie foto



Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: