ACS Viitorul nu mai joacă  anul acesta la Târgu Jiu!

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca și ultimul meci al anului de pe teren propriu tot la Severin. Echipa lui Călin Cojocaru nu se mai întoarce pe terenul din Târgu Jiu nici pentru partida cu Unirea Dej programată în weekend.

ACS Viitorul Târgu Jiu își va schimba stadionul și pentru ultima partidă de pe teren propriu din acest an, din etapa a 14-a de Liga 2. Echipa lui Călin Cojocarul nu va juca pe arena din Târgu Jiu nici confruntarea programată sâmbătă, contra formației Unirea Dej.

Meciul ACS Viitorul – Unirea Dej este programat de la ora 11:00 și se va disputa la Drobeta Turnu Severin, pe Stadionul Municipal.

Gazdele au luat această decizie după ce au primit interdicție la Târgu Jiu unde în această toamnă au avut loc lucrări la terenul de joc. Lucrările de însămânțare s-au încheiat cu o lună în urmă dar primăria a luat decizia de a proteja terenul de joc.

Astfel, ACS Viitorul va juca și partida contra Unirii Dej pe alt stadion, tot la Drobeta Turnu Severin, acolo unde joacă de mai bine de o lună meciurile de pe teren propriu. Aceasta va fi a treia partidă la rând din acest sezon pe care ACS Viitorul o va disputa la Severin, precedentele având loc contra CS Mioveni, câștigată cu 1-0, și contra Chindia Târgoviște, scor 0-0.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: